Нове игрице – Гледање на сат!

Игрица 1- Кликните на Start да бисте започели игрицу. Потребно је да на сату наместите казаљке на оно време које вам је задато тако што ћете кликнути на казаљку коју желите да померите и када је ставите на одговарајуће место опет кликните на њу како би она ту и остала.

Игрица 2 – Кликните на Play па на Continue како бисте започели игрицу. Циљ игре ја да човечуљак покупи кључ који се налази испод тачно написане сатнице и потом мора да дође до Exit-а. Човечуљка померате на стрелице које вам се налазе на тастатури, а кад треба да скочи онда притиснете великооо дугуљасто дугме на вашој тастатури (Space).

Игрица 3 Кликните на Play како бисте започели игрицу. Циљ игре је да тачно написано време мишем превучете изнад сата који показује то време.

Игрица 4- Кликните на Play како бисте започели игрицу. Циљ игре је да тачно написано време мишем превучете изнад сата који показује то време.

Игрица 5- Кликните на Play како бисте започели игрицу. Циљ игре је да тачно написано време мишем превучете изнад сата који показује то време.

Игрица 6- Кликните на Play како бисте започели игрицу. Циљ игре је да тачно написано време мишем превучете изнад сата који показује то време.

Advertisements

2 Comments (+add yours?)

 1. Bojan
  May 30, 2015 @ 08:43:14

  Uciteljice pogledao sam igricu za ucenje gledanja na sat i mnogo mi se svidela, Puno mi pomaze da naucim da gledam na sat.
  Puno pozdrava uciteljici Dragani i svim genijalcicima od Bojana!

  Like

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: